PJEVAČICA DOŽIVJELA ŠOK NA AERODROMU

Izbezumljena, bez šminke i grudnjaka: Rada Manojlović vratila se nakon noćne drame u Cirihu pa sve otkrila...

Showbizz03.11.19, 17:47h

Izbezumljena, bez šminke i grudnjaka: Rada Manojlović vratila se nakon noćne drame u Cirihu pa sve otkrila...
- Mnogo mi je žao zbog publike! Šta da vam kažem, Marfi je moj brat, to je sve što mogu da zaključim poslije ovog baksuznog događaja - rekla je Rada za Blic kada je danas sletjela u Srbiju

 

 

Pjevačica Rada Manojlović stigla je danas oko 14 časova u Beograd, nakon što je sinoć prošla kroz pravu dramu na ciriškom aerodromu, piše Blic.rs.


Rada je, podsjeća portal, juče otputovala u Cirih gdje je uveče imala zakazan nastup. Međutim, čim je sletjela na tamošnji aerodrom policajci su joj zabranili da uđe u zemlju, budući da u pasošu nije imala radnu vizu, iako je na papiru imala potvrdu da joj je dozvoljeno da radi u Švajcarskoj.


- Nemam vizu u pasošu zato što oni nisu radili zbog praznika Noć vještica. Nisam stigla da taj pečat pokupim u Beogradu. Mnogo mi je žao zbog publike! Šta da vam kažem, Marfi je moj brat, to je sve što mogu da zaključim poslije ovog baksuznog događaja - rekla je Rada za Blic kada je danas sletjela u Srbiju.


Ona je istakla da ju je savjetovao i kolega koji je prolazio sa tim pečatom na papiru.


- Darko Lazić mi je rekao da je hiljadu puta prolazio sa tim papirom. A u njihovom savršenom zakonu od 99 odsto razloga zbog kojih su mogli da me puste, izabrali su ovaj jedan odsto da me ne puste. Ja nisam nikada bila predstupnik niti bilo šta slično, dešavalo se da puštaju kriminalce koji u njihovoj zemlji nisu ništa uradili, a mene su vratili.


Iako je otkazivanjem izgubila novac, pjevačica kaže da o tome ne razmišlja.


- Pare nisu problem, uijvek sam bila ljubazna, nikada nisam bila nadmena, vratili su me i to je to.


Rada je istakla da, inače, koncerte ne otkazuje ni u najgorim uslovima.


 - Žao mi je što se ovo desilo, ja nastupe ne otkazujem ni kad sam mrtva bolesna! Nastup ćemo ponovo zakazati, ovog puta kada ne bude bio praznik, nadam se - dodala je kroz smijeh pjevačica, pa zaključila:

 

rada-manojlovic-bez-sminke-3


- Birokatija je to, nisam ni prva ni posljednja koja je imala ovakav neki problem!


Ona, inače, ističe i da ima svog advokata koji radi na slučaju i upućen je u sve.


- Sve radimo preko ambasade, sve je prijavljeno. Zvala sam najbojeg advokata u Cirihu i pričao je sa njima dva sata, prvi mi je rekao da mogu da uđem sa ovim papirom. Oni će ih sad tužiti, jer je diskoteka unaprijed platila sve - kaže Rada.


Nakon što su joj saopštili da mora biti deportovana, Rada Manojlović je noć provela na ciriškom aerodromu gdje je iznajmila sobu, a prilikom dolaska u Beograd bila je vidno umorna, pojavila se bez šminke, a nije prošlo neprimijećeno i da nije nosila brushalter, tvrdi Blic.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!