sve se odigralo pred očima majke

Detalji krvave porodične drame na Alipašinom Polju: Velid Alagić koji je izbo brata predat u nadležnost Tužilaštva

Hronika01.11.19, 12:41h

Detalji krvave porodične drame na Alipašinom Polju: Velid Alagić koji je izbo brata predat u nadležnost Tužilaštva
Ubrzo su policajci opkolili zgradu Pazaraca te uhapsili osumnjičenog. Priveden je i Pazarac zbog sumnje da je pružao utočište Velidu, ali je pušten i dobio je status svjedoka

 

Velid Alagić zvani Vela, koji je osumnjičen da je jučer u stanu u ulici Semira Frašte u sarajevskom naselju Alipašino Polje nožem izmasakrirao mlađeg brata Armina Alagića, predat je danas u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Sarajevo. 

 

Velid se sumnjiči za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

 

Kako je „Avaz“ već objavio, krvavi pir odigrao se pred očima majke braće Alagić. Shvativši šta je uradio, Velid je pobjegao. Otišao je do svog prijatelja Almira Pazarca, poznatijeg kao Šeik od Alipašina, s kojim je popio kafu.

 

Ubrzo su policajci opkolili zgradu Pazaraca te uhapsili osumnjičenog. Priveden je i Pazarac zbog sumnje da je pružao utočište Velidu, ali je pušten i dobio je status svjedoka.

 

Armin, koji je zadobio povrede grudnog koša, smješten je na Odjel torakalne hirurgije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

 

(Foto i tekst: Avaz/ DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!