Nataša Bekvalac prvi put o torturi koju je pretrpjela

'Luka me je zlostavljao od prvog dana braka... Bila sam odsječena od porodice i prijatelja...'

Showbizz29.10.19, 09:55h

'Luka me je zlostavljao od prvog dana braka... Bila sam odsječena od porodice i prijatelja...'
Trpjela sam jer sam imala rizičnu trudnoću i posvetila sam se tome da rodim zdravu djevojčicu, a probleme sam gurala pod tepih, a to je kasnije kulminiralo, bila je iskrena Nataša

 

Nataša Bekvalac tvrdi da ju je Luka Lazukić zlostavljao od prvog dana braka 25. septembra 2017. godine. Ona je progovorila o torturi koju je trpjela sve do 14. aprila 2018. godine, kada ju je tadašnji suprug krvnički pretukao.

 

"Svaka žena prije nego što stupi u brak, pored ljubavi, treba dobro da upozna svog partnera. Ja sam bila zanesena i zaljubljena. Odmah poslije vjenčanja je krenuo moj pakao. Trpjela sam jer sam imala rizičnu trudnoću i posvetila sam se tome da rodim zdravu djevojčicu, a probleme sam gurala pod tepih, a to je kasnije kulminiralo", bila je iskrena Nataša.

 

"Još mi je loš osjećaj u stomaku kada se sjetim svega. Strašno psihičko i fizičko izrabljivanje. Kao i svaka žrtva nasilja, izgubila sa samopouzdanje i bila odsječena od porodice i prijatelja... ostala sam sama", rekla je Bekvalac.

 

"On mene nije udario, on je mene pretukao! To je bio kraj, bila sam ponižena, ali je za mene od udaraca bio gori sudski proces, jer sam se u sudnici osećala kao da sam ja kriva i kao da je situacija obrnuta, pogotovo kada su me pitali "Mislite li da je u redu što ste naglo probudili muža?", pokušavali su da me naprave krivom, a ja sam počela da verujem da možda i jesam, ali sam dokazala da nisam, jer su stručnjaci veštačili moje povrede i dokazali da to nisam mogla sama sebi da uradim", rekla je pevačica.

 

"Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mjesecima sam spavala samo po 2-3 sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena",  rekla je ona.

 

"Najvažnije mi je da djeca imaju dobar odnos sa očevima, Hana ga ima, a nadam se da će i Katja", završila je Bekvalac.

 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i FacebookKomentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!