ČAK ŠEST GODINA GARANCIJE

Znate li gdje u BiH možete kupiti LED TV za samo 1 KM?! Najbolji kvalitet slike, vrhunski dizajn, a cijena - nevjerovatna!

Biznis Klub25.10.19, 13:08h

Znate li gdje u BiH možete kupiti LED TV za samo 1 KM?! Najbolji kvalitet slike, vrhunski dizajn, a cijena - nevjerovatna!
Ukoliko želite maksimalno uživanje u omiljenim programima uz najbolji kvalitet slike, povoljnu cijenu i vrhunski dizajn, sada to možete učiniti kupovinom TESLA televizora, a cijena nevjerovatna

Uživajte gledajući omiljene TV sadržaje na TESLA 32'' LED TV koji dolazi sa čak šest godina garancije uz kupovinu po nevjerovatno niskim cijenama.


Ukoliko želite maksimalno uživanje u omiljenim programima uz najbolji kvalitet slike, povoljnu cijenu i vrhunski dizajn, sada to možete učiniti kupovinom TESLA televizora u BH Telecomu.


Imajući u vidu kvalitet koji je već za klasu iznad cijene, kupcima se ukazala nova sjajna prilika - ukoliko su Moja TV korisnici, od sada mogu kupiti TESLA 32'' LED TV uz odabrane Moja TV pakete, i to već od 1 KM uz Moja TV Full 1 paket jednokratno.


I to nije sve, jer samo u ponudi BH Telecoma, Tesla 32'' LED televizori dolaze sa čak 6 GODINA GARANCIJE. TV uređaji se preuzimaju prilikom kupovine na prodajnim mjestima BH Telecoma, a cijene vrijede uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca.

 

tesla-tv


Zašto Tesla televizori?


Tesla televizori se ističu jasnim kontrastom i živim bojama, a posebno u poređenju sa drugim modelima iz iste cjenovne kategorije. Brend Tesla je nastao na ideji da svaki dom može sebi da obezbijedi sjajnu kućnu tehniku, a bez nepotrebno visokih ulaganja. Uz kvalitetnu izradu, širok ugao gledanja, otpornost na „mrtve“ piksele, živopisnu sliku i veliki izbor modela, Tesla televizori nude kvalitet za klasu viši od cijene i u najboljem svjetlu predstavljaju omiljene filmove, TV programe, igrice i online sadržaje.
 

Maksimalno uživajte u omiljenim programima uz najbolji kvalitet slike, povoljnu cijenu i vrhunski dizajn.


Više informacija o karakteristikama TESLA 32'' LED TV uređaja, cijenama i mogućnostima kupovine na rate možete pronaći na www.bhtelecom.ba.


Moja priča!

 

Promotivni sadržaj

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!