FOTO/ Zvijezda 'Sulejmana Veličanstvenog'

Hurem više ne izgleda ovako, drastično je promijenila izgled!

Showbizz24.10.19, 10:21h

Hurem više ne izgleda ovako, drastično je promijenila izgled!
Fotografijama se pohvalila na svom Instagram profilu. "Omg, frizura ti izgleda nevjerovatno", "Prekrasna si s novom frizurom", hvalili su je obožavatelji u komentarima

 

Njemačko-turska glumica Meryem Uzerli koja se proslavila ulogom Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" drastično je promijenila izgled.

 

Meryem je skratila svoju prepoznatljivu dugu kosu te se odlučila za sve moderniju bob frizuru. Također, već neko vrijeme ima smeđu kosu pa je sa smeđim bobom skoro pa neprepoznatljiva.

 

Fotografijama se pohvalila na svom Instagram profilu. "Omg, frizura ti izgleda nevjerovatno", "Prekrasna si s novom frizurom", hvalili su je obožavatelji u komentarima.

 

Meryem je danas majka djevojčice Lare koju odgaja sama. Dobila ju je u vezi sa 17 godina starijim poduzetnikom Canom Atesom koji za dijete nije htio ni čuti te je glumicu nagovarao da pobaci. Nju je to potpuno shrvalo.

 

"Jedne večeri sam u Antaliji dobila priznanje za svoju glumu, a iste večeri pokušala sam samoubistvo. Prvo sam pokušala prerezati vene, a nakon što u posljednjem trenutku nisam imala hrabrosti za taj čin, pokušala sam skočiti s balkona", prisjetila se jednom glumica kako si je trudna pokušala oduzeti život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!