Povratak na velika vrata nakon četiri godine

Feđa Fetahagić poslije teške nesreće opet na TV ekranima: 'Ružni period je iza mene, nastavljam gdje sam stao'

Mediji20.10.19, 19:55h

Feđa Fetahagić poslije teške nesreće opet na TV ekranima: 'Ružni period je iza mene, nastavljam gdje sam stao'
Spreman sam, lijepo je biti na svom terenu, kaže Feđa

 

Gledaoci su se obradovali nakon vijesti da jedno od omiljenih TV lica Feđa Fetahagić se vraća na male ekrane nakon što je prije četiri godine zadobio hematom prilikom pada u kupatilu u hotelskoj sobi u Splitu.

 

Borba za život

 

Bio je u induciranoj komi, a ljekari su se borili za njegov život. Fetahagić je prebrodio teški period, a od kamera nikad se nije udaljio. Ostao je dio OBN televizije, čiji je tim samo čekao potpuni oporavak voditelja kako bi ga vratili ispred malih ekrana. S kolegicom Adelom Alagić-Đorđević vodi lifestyle emisiju „Vaš magazin“ koji se emitira na OBN ponedjeljkom i srijedom u 23 sata.

 

- Osjećaj je dobar. Lijepo je biti na svom terenu, onako kako se i ja dobro osjećam, a i kako me ljudi znaju. Zaista je lijepo biti u onim starim, dobrim obavezama – govori Fetahagić.

 

Kako Vam sada dani teku kada je počelo emitiranje „Vašeg magazina“?

 

- Nije to mali posao. Ovo je 17. projekt čiji sam urednik, a nekih sam i autor. Tako da je sve došlo na svoje, pa samim tim i očekivanja. Tempo je zahtjevan, ali sam spreman sa obzirom na to da sam u nekoliko slučajeva ovo i prolazio. Jeste dobro za energiju, samim tim što je i nova jesenja programska shema.

 

Publiku je obradovala vijest da se vraćate na male ekrane.

 

- Zahvaljujem se publici jer bez nje ova priča ne ide i apsolutno uvijek jedan dio mog poslovnog uspjeha na ekranu dugujem njima. Jedno bez drugog, zaista, ne ide i drago mi je zbog toga.

 

Šta Vam kažu roditelji i najbliži?

 

- Oni su veoma zadovoljni kada radim ono što volim. Samim tim što je taj ružni period iza nas, koji svi mi želimo da što prije zaboravimo i da se sve vrati onako kako i treba biti. A sada je to. Samo na to se i fokusiramo i pričamo i to je centar svijeta. Prema mom mišljenju, to je i prirodno. Nikada nisam bio nešto nezadovoljan, samo sam želio nastaviti gdje sam stao i to se upravo dešava.

 

Vi se osjećate dobro?

 

- Jako dobro. Drago mi je da je ta energija usmjerena ka meni i mojim izazovima na koje sam navikao i da mogu tu svoju višegodišnju odgovornost i poslovne uspjehe da usmjerim na novu stranicu i novi format.
 

Kakav je osjećaj opet biti pred kamerama?

 

- Poznat sam kao neko ko voli da je sve kako treba. Profesionalac sam, pa pristupam tako u svemu u životu, a posao je jedna od ključnih stvari. Volim da sve to ima sve svoju priču, da je precizno i ima logiku. Drago mi je zbog toga, a posebno što sam nastavio tamo gdje sam stao. To svemu tome daje novu draž i motivaciju.

 

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još