influenserka otvoreno o svom životu

Leyla Hajrović otkrila šta je sve radila prije nego što je upoznala Izeta: Već kao mala išla sam u privatne škole, a od 14. godine...

Lifestyle08.10.19, 12:00h

Leyla Hajrović otkrila šta je sve radila prije nego što je upoznala Izeta: Već kao mala išla sam u  privatne škole, a od 14. godine...
Iako se njeno ime često veže uz Izeta i njegovu karijeru, Leyla je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva u svijetu influencera

 

Leyla Hajrović, supruga bh. fudbalera Izeta Hajrovića, porijeklom je iz BiH, odnosno Travnika, no rođena je i odrasla u Švicarskoj. Danas, iako živi u Zagrebu, često je u Zürichu, gdje radi u očevoj firmi.

 

U nedavnom intervjuu za “Azru” otkrila je kako je izgledalo njen život u Švicarskoj i dok nije upoznala Izeta. 

 

– Mojim roditeljima je uvijek bilo bitno da me izvedu na pravi put. Već kao mala išla sam u privatne škole, veoma bitno nam je bilo obrazovanje. Slali su me u Englesku da naučim jezik. Na tome nisam stala, obrazovala se i na polju marketinga. U očevoj firmi sam radila već od svoje 14. godine. I pored svog posla, uvijek sam to radila, što i danas radim. Inače, kada sam Izeta upoznala, radila sam za jednu od top tri galerije na svijetu, ali za sada radim u očevoj firmi – rekla je.


Iako se njeno ime često veže uz Izeta i njegovu karijeru, Leyla je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva u svijetu influencera. Aktivna je na društvenim mrežama, ali tek rijetki znaju za njenu humanu stranu.

 

leyla-hajrovic

 

– Kao dijete sam naučila da treba da dijelim i pomognem ljudima. Otkako znam za sebe, roditelji i ja pomažemo drugima. I Izet i ja smo to uvijek radili, samo privatno, nismo javno govorili o tome. Kada smo pomogli Pedijatrijsku kliniku u Travniku, o toj akciji se pisalo u medijima. Nisam neko ko voli da priča o tome na društvenim mrežama, niti sam ih koristila da bih to isticala, ali sam shvatila da ipak na tu moju publiku koju imam na društvenim mrežama, na djevojke i neku mlađu populaciju mogu utjecati. Shvatila sam da to treba da koristim, da pozovemo svakoga da pomogne u bilo kojoj mjeri. Nije to uvijek u pitanju novac, to može biti i bilo koja pomoć druge vrste. U tvom najbližem krugu, komšija, prijatelj… Smatram svakako da u današnje vrijeme društvene mreže mogu pomoći, ali pod uslovom da se pozitivna poruka širi.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još