FOTO/ NJEGOV ŽIVOT JE KAO TRILER PRIČA

Bio je omiljeni bh. komentator, onda je postao Mustafa i nestao: Došao je nedavno u BiH, posljednja slika otkriva gdje...

Nedjeljni magazin06.10.19, 22:38h

Bio je omiljeni bh. komentator, onda je postao Mustafa i nestao: Došao je nedavno u BiH, posljednja slika otkriva gdje...
Sport i komentarisanje, kao i rad u medijima, sada su za njega davna prošlost, a koliko se zna, radi kao konobar u jednom švicarskom hotelu. Tu je informaciju u medijima otkrila njegova majka

 


Otkako je 2016. godine prešao na islam i postao Mustafa Mijajlović, o poznatom i omiljenom sportskom komentatoru u Bosni i Hercegovini, gotovo se ništa ne zna. Tek tu i tamo procuri poneka vijest... 


Mustafa, koji se ranije zvao Marjan Mijajlović, islam je primio u Švicarskoj, a nakon toga njegov život izgleda kao filmska triler priča. 


Sport i komentarisanje, kao i rad u medijima, sada su za njega davna prošlost, a koliko se zna, radi kao konobar u jednom švicarskom hotelu. Tu je informaciju u medijima otkrila njegova majka. 


- Ime Mustafa znači izabran. To sam ja, na svim poljima bio sam biran i nisam se nikad nametao. Zbog toga sam odlučio da se zovem Mustafa - pojasnio je svojevremeno Mijajlović. 


Ipak, nedavno je boravio u Bosni i Hercegovini, sudeći prema njegovoj posljednjoj objavi na Facebooku i fotografiji koja je nastala sa prijateljima u Cazinu. Bilo je to prije četiri mjeseca. 

 


A sudeći prema komentarima koji su uslijedili ispod nje, u BiH su ga i dalje mnogi željni te ga zovu da se vrati. 


- Legendo bosanska, vrati nam se - poručuju fanovi.


A da se i dalje rado sjeća boravka u BiH i rada na Face TV-u potvrđuje i fotografija objavljena nekoliko dana ranije, tačnije 6. juna, na kojoj se nalazi sa Senadom Hadžifejzovićem na novinarskom zadatku. Uz fotografiju je Mijajlović ostavio kratak komentar: 


- Ovo su bila vremena, dragi moji, moj Senćo i ja.  

 

 
 
(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)
 
 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 43

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još