Dogovorili se da budu u šemi?

Anabela Atijas nakon razvoda od sarajevskog biznismena otvorila dušu: 'Možda budemo prijatelji s beneficijama'

Showbizz28.09.19, 20:54h

Anabela Atijas nakon razvoda od sarajevskog biznismena otvorila dušu: 'Možda budemo prijatelji s beneficijama'
Što se tiče jurišanja, on je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao, kao on, otkrila je Anabela

 

Anabela i Andrej Atijas stavili su tačku na svoj brak, a pjevačica je iznenadila mnoge detaljima koje je otkrila o njihovom odnosu nakon razvoda.

 

O svojoj bivšoj ženi Atijas ima samo riječi hvale - rekao je da je doživljava kao princezu, te da je još uvijek voli, na čemu je ona i te kako zahvalna.

 

- Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam vjerovatno i ja to zaslužila i hvala mu na tome. Meni je drago. I stvarno ovom prilikom, evo... Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvijek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Negdje je on jedna od mojih srodnih duša, koja će na moju sreću ostati uvijek tu u blizini. Jednostavno je izgleda bilo suđeno da prije budemo prijatelji nego ljubavnici - ispričala je ona Sanji Marinković, koja je odmah istakla da se Andrej ponio veoma džentlmenski, iako je braku došao kraj.

 

- Što se tiče jurišanja, on je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao, kao on - otkrila je Anabela, pa dodala:

 

- Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno. Prvih dana, kada je bilo najkritičnije, bili smo bliski. Satima smo pričali. Bolje je da budemo prijatelji, možda prijatelji sa beneficijama - nasmejala se ona pa priznala da je bilo je priča i na tu temu:

 

- Slatko je to bilo, interesantno - izjavila je pevačica, a svi su se pitali da li će bivši supružnici na kraju ostati samo u prijateljskim odnosima.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!