Ne štedi novce

Bivši bh. reprezentativac pravi gala rođendansku zabavu: Vranješ dovodi Cecu da mu pjeva, evo koliko će ga to koštati

Showbizz24.09.19, 09:35h

Bivši bh. reprezentativac pravi gala rođendansku zabavu: Vranješ dovodi Cecu da mu pjeva, evo koliko će ga to koštati
Fudbaler grčkog AEK, koji je u žižu interesovanja došao upravo zbog afere s malom od velikog skandala, posljednjih dana pregovara sa timom folk dive da mu bude specijalna gošća na zabavi u Atini

 

Bivši bh. reprezentativac upriličiće u oktobru u jednom od najboljih restorana u Grčkoj slavlje na kom će, pored najveće balkanske zvijezde, nastupiti i čuveni Antonis Remos, piše Kurir.

 

Ognjen Vranješ odlučio je da napravi gala rođendansko slavlje u oktobru, povodom 30. rođendana, na kojem bi mu pjevala, ni manje ni više, nego ljuta suparnica njegove bivše ljubavnice Jelene Karleuše Svetlana Ceca Ražnatović.

 

Fudbaler grčkog AEK, koji je u žižu interesovanja došao upravo zbog afere s malom od velikog skandala, posljednjih dana pregovara sa timom folk dive da mu bude specijalna gošća na zabavi u Atini.

 

- Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna, pa čak ni kada je na licitaciji kupio njenu ogrlicu za 3.000 eura. Ali i pored toga, on je oduvijek cijenio i poštovao njen rad. Kada je bio u tajnoj vezi s Jelenom Karleušom, on je čak i njoj govorio da od svih pjevačica sa estrade Ceca jedino vrijedi. To je Karleuši smetalo, ali Vranješ za to nije mario. Nedavno je odlučio da napravi gala rođendansku zabavu i imao je nekoliko pjevača u opticaju, a prva na spisku mu je bila Ceca. Ona je profesionalac i zna se koliko traži za nastup, a pjevaće najvjerovatnije sat vremena. Kako sam čuo, za to će biti plaćena 50.000 eura. Ognjen o detaljima pregovara s njenim menadžerima - priča izvor Kurira.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još