VIDEO/ UMALO PROGUTAO ŠAKU

Ili mu je strašo dosadno ili je imao burnu noć: Ovako izgleda Dodik dok prati sjednicu Predsjedništva BiH...

Front20.09.19, 15:03h

Ili mu je strašo dosadno ili je imao burnu noć: Ovako izgleda Dodik dok prati sjednicu Predsjedništva BiH...
Prije početka sjednice, dok su novinarske ekipe obavljale svoj dio posla, a članovi Predsjedništva snimani u „radnoj atmosferi“, Dodik je u jednom trenutku zamalo progutao šaku…

 

 


Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, ni put do Sarajeva jutros nije uspio razbuditi. Na sjednicu Predsjedništva BiH došao je poprilično nenaspavan. Ni sunčave zrake, ni to što je gotovo već bilo podne, nisu uspjelo razbuditi Dodika.

 


Prije početka sjednice, dok su novinarske ekipe obavljale svoj dio posla, a članovi Predsjedništva snimani u „radnoj atmosferi“, Dodik je u jednom trenutku zamalo progutao šaku… Nenaspavani Mile toliko je zijevao da je u šakom jedva prekrio usta, ispuštajući poprilično glasne zvukove.


Kamere Hayat.ba ulovile su ga u nezgodnom momentu...

 

 

Inače, kasnije kada se već malo razbudio, glasao je i on da tročlano bh. Predsjedništvo učestvuje na sastanku sa predsjednicima Srbije i Turske u Beogradu.


Sastanak je planiran za 8. oktobar u Beogradu, zajedno sa predsjednikom Turske Reccepom Tayipom Erdoganom i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još