Veliko interesovanje za susret

Očekuje se pun stadion: Protiv 'Zmajeva' armenski fudbaleri i više od 14.000 navijača!

Sport08.09.19, 10:43h

Očekuje se pun stadion: Protiv 'Zmajeva' armenski fudbaleri i više od 14.000 navijača!
Današnji meč (15 sati) od ogromnog je značaja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kao i za domaće Armence, u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine


Za današnju utakmicu u Jerevanu vlada ogromno interesovanje, tako da će Republika stadion, prema posljednjim informacijama iz Fudbalskog saveza Armenije, biti ispunjen do posljednjeg mjesta. To znači da bi se na tribinama trebala naći tačno 14.403 gledaoca.

 

Današnji meč (15 sati) od ogromnog je značaja za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kao i za domaće Armence, u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2020. godine. Prema kladionici Mozzart, kvota na pobjedu BiH u ovom kvalifikacijskom meču je 1.95, na remi 3.50 i na uspjeh domaćina 3.90.

 

Inače, meč iz glavnog grada Armenije prenosit će 11 televizijskih kuća. U Bosni i Hercegovini direktan prijenos ekskluzivno će raditi Nova BH.  Direktan signal emitirat će i beIN Sports MENA 1/HD, beIN Sports MENA11/HD, BNT 3 (Bugarska) /HD, DAZN 1 Bar (Njemačka) HD, Futbol 1 (Ukrajina) HD, MATCH! Futbol 1/HD, Sky Sports Football (Velika Britanija) /HD, Sport Klub 1 (Hrvatska) HD, Sport Klub 1 (Slovenija) i TV2 Sport Premium /HD. 

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!