Hana Hadžiavdagić uoči 'Povorke ponosa'

Povraća mi se od lažnih vjernika! Prestanite se kleti Allahom i Isusom, od vaših kletvi, a poganih života, i jeste nam sve naopako!

Showbizz31.08.19, 20:15h

Povraća mi se od lažnih vjernika! Prestanite se kleti Allahom i Isusom, od vaših kletvi, a poganih života, i jeste nam sve naopako!
Ona se u svom postu na Facebooku posebno osvrnula na negativne komentare koji se pozivaju na vjerska i etička načela

 

 

Bh. voditeljica i jedna od najpoznatijih infuenserki u regionu, Hana Hadžiavdagić Tabaković uključila se putem društvenih mreža u raspravu oko održavanja "Povorke ponosa" u Sarajevu i pokušaja da se ovaj događaj osujeti ili zaustavi. 


Ona se u svom postu na Facebooku posebno osvrnula na negativne komentare koji se pozivaju na vjerska i etička načela te poručila:     

 

"Nikad više kurvaluka, nepoštivanja bračnih drugova, nasilja u obitelji, razvoda, samohranih roditelja, sudskih procesa koji se godinama vuku obično na štetu djece, mržnje, zla, neljudskog ponašanja, ubijanja nedužnih i slabijih kako ljudi tako životinja, uništavanja prirode...


DA, za sve to su VAM isključivo krivi pederi i lezbejke. 


Toliko licemjerja na Balkanu da mi se stvarno povraća od lažnih vjernika, čistih obraza, spominjanja vjerskih knjiga i propisa ispred teme PARADA! 


Pometite vlastite pragove pa onda držite nekome predavanja o moralu. I prestanite se više kleti Allahom i Isusom, jer od vaših kletvi, a poganih života i jezika, i jeste nam danas sve naopako. 


Kako vas više nije sramota! FUJ!" - napisala je Hana u kratkom komentaru i izazvala brojne reakcije, ali i dobila puno podrške za upućenu kritiku savremenom bh. društvu.  

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 90

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još