SARAĐIVAO SA SREĆKOM TRIFKOVIĆEM

Sumnja se da je učestvovao i u ubistvu sarajevskih policajaca: Milošu Obradovu određen jednomjesečni pritvor

Hronika24.08.19, 18:20h

Sumnja se da je učestvovao i u ubistvu sarajevskih policajaca: Milošu Obradovu određen jednomjesečni pritvor
On se sumnjiči da je sa Stefanom Samardžijom i još jednom nepoznatom osobom, 5. septembra 2018. godine u Banjoj Luci, ubio Ostojića te teško ranio Sandru Jošić

 

 

Za Miloša Obradova, osumnjičenog za ubistvo Damira Ostojića i pokušaj ubistva Sandre Jošić iz Banje Luke, određen je jednomjesečni pritvor. 


Jučer su ga uhapsili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo na zahtjev MUP-a Republike Srpske, a sinoć je sproveden u Banju Luku u prostorije Uprave za organizovani kriminal, a zatim i Tužilaštva RS-a.


Miloš Obradov je u proteklom periodu bio u pritvoru zbog sumnje da je sa Srećkom Trifkovićem učestvovao u ubistvu sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića


On se sumnjiči da je sa Stefanom Samardžijom i još jednom nepoznatom osobom, 5. septembra 2018. godine u Banjoj Luci, ubio Ostojića te teško ranio Sandru Jošić.


(FENA/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!