PET ŽENA ZAVRŠILO NA UKC TUZLA

Zaova i njena kćerka skovale pakleni plan i pretukle snahu, jer je dobila pola kuće: Detalji makljaže nadomak Gradačca

Hronika24.08.19, 16:15h

Zaova i njena kćerka skovale pakleni plan i pretukle snahu, jer je dobila pola kuće: Detalji makljaže nadomak Gradačca
O stepenu povreda ljekari se još uvijek nisu izjasnili

 

Pet žena inicijala D.M., R.M., A.V., S.V. i H.M. upućene su u Univerzitetski klinički centar nakon tuče kojoj je prethodila žustra verbalna rasprava.

 

Kako saznajemo u poslijepodnevnim satima ženska osoba inicijala R.M. (39) obratila se Policijskoj Upravi Gradačac i prijavila pedesetpetogodišnju S.J. iz Vučkovaca, navodeći da je upućivala prijetnje i psovke njenoj majci, nakon čega je sa nekoliko žena došla u privatnu kuću R.M. gdje je nakon rasprave došlo i do razmjene udaraca.

 

Intervenisala je Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Gradačac, nakon čega je pet žena prevezeno u UKC Tuzla.

 

O stepenu povreda ljekari se još uvijek nisu izjasnili. Razlog do kojeg je došlo do razmjene udaraca između žena i rasprave koja je prethodila, nije poznat.

 

No kako u međuvremenu saznaje Avaz, podjela imovine bivših supružnika motiv je za brutalnu tuču u kojoj je učestvovalo pet ratobornih žena, o kojem bruje naša zemlja i region, a odigrao se jučer oko 16 sati u gradačačkom naselju Vučkovci.


Izvor blizak istrazi otkrio je za Avaz da je D. M. diobom bračne imovine dobila pola kuće, s čime se nisu mogle pomiriti zaova i njena kćerka. Tako su skovale plan i napale snahu. U tuču su se uključile još dvije žene, a svi akteri žive u inozemstvu.


Slučaj je pripadnicima Policijske uprave Gradačac istog dana u 16:25 sati prijavila R. M. (39). Prema navodima iz prijave, S. J. (55) prijetila je i upućivala psovke njenoj kćerki. Potom je S. J. s nekoliko žena došla u privatnu kuću R. M., gdje je došlo do okršaja. 

 

U slučaj se uključilo i nadležno tužilaštvo, koje je otvorilo opsežnu istragu. U toku su saslušanje aktera incidenta i kvalifikacija krivičnih djela.

 

(RTV Slon, Avaz/DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: Ilustracija/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još