Užas u Hrvatskoj

Incident kod Knina: 15 maskiranih napadača upalo u kafić, pretukli goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, u bolnici završilo i dijete

Hronika22.08.19, 08:32h

Incident kod Knina: 15 maskiranih napadača upalo u kafić, pretukli goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, u bolnici završilo i dijete
Feral news javlja da se sličan incident dogodio i u Đevreskama, gdje je u kafiću u kojem se gledala utakmica došlo do provokacija, uglavnom na nacionalnoj osnovi

 

Sinoć se u Biskupiji pokraj Knina kafiću u kojem su okupljeni gledali utakmicu Crvene zvezde i Young Boysa dogodio incident. Petnaest maskiranih osoba je upalo u kafić i napalo ljude koji su gledali utakmicu, a među njima je bilo i žena i djece, javlja Feral news.

 

Pet ozlijeđenih je prevezeno u bolnicu 'Hrvatski ponos' u Kninu, a među njima je i vlasnik kafića koji je dobio bocom u glavu i njegova supruga, te jedno devetogodišnje dijete.

 

Policija traga za napadačima, a prema dosadašnjim informacijama, moguće je da se radi o osobama koje nisu s područja Knina i okolice.


Feral news javlja da se sličan incident dogodio i u Đevreskama, gdje je u kafiću u kojem se gledala utakmica došlo do provokacija, uglavnom na nacionalnoj osnovi.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 35

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još