FOTO/ Kontroverzni pjevač na Veliku Gospu u Hercegovini

Thompson održao koncert u centru Širokoga Brijega, orilo se: 'Bosna će ti reći sve, odakle nam prezime'

Zabava16.08.19, 11:33h

Thompson održao koncert u centru Širokoga Brijega, orilo se: 'Bosna će ti reći sve, odakle nam prezime'
Promet u gradu bio je preusmjeren kako bi se osiguralo dovoljno prostora za sve koji su želili posjetiti koncert koji je započeo oko 21 sat i trajao tri sata

Koncertom kontroverznog hrvatskoga muzičara Marka Perkovića Thompsona u četvrtak večer je završila proslava Dana Grada i blagdana Velike Gospe u Širokom Brijegu.

 

Most, odnosno, Trg širokobrijeških žrtava, bio je okupiran hiljadama ljudi koji su uživali u mnogim hitovima ovog hrvatskog pjevača, javila je Fena.

 

thompson

 

"Lijepa li si", "Vjetre s Dinare", "Stari se", "Bosna", samo su neke od pjesama koje su obožavatelji iz čitave Hercegovine, južne Dalmacije i dijaspore otpjevali uglas s Thompsonom i 'zapalili' Široki.

 

thompson-siroki-brijeg-1

 

Promet u gradu bio je preusmjeren kako bi se osiguralo dovoljno prostora za sve koji su želili posjetiti koncert koji je započeo oko 21 sat i trajao tri sata.

 

Gužvu je dodatno izavala i uzvratna utakmica kvalifikacija za Europsku ligu između Zrinjskog i Malmoa koja je igrana na stadionu "Pecari".

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 47

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još