Skidaju salo k'o od šale

Krajnje je vrijeme da se riješite stomaka: Uz ove čudesne napitke, uspjet ćete!

Lifestyle10.08.19, 11:10h

Krajnje je vrijeme da se riješite stomaka: Uz ove čudesne napitke, uspjet ćete!
Ne samo da skida suvišne masnoće s trbuha, već i sprječava nadutost

 


Izaberite svoj omiljeni napitak za skidanje masnih naslaga u predjelu struka.

 

Svi mi maštamo o ravnom trbuhu, ali mnogima ne polazi za rukom da se konačno riješe suvišnih masnoća.

 

I bez obzira na to koliko vježbate, čini vam se kao da vaš trbuh više nikada neće biti ravan. Baš zato, donosimo popis napitaka koji vam mogu biti od velike pomoći.


1. Voda s limunom


Hidratacija je veoma važna za mršavljenje i topljenje masnoća. U vodu možete dodati i nekoliko kapi limuna za bolji ukus. Voda s limunom može vam pomoći da skinete nekoliko kilograma, jer vlakna pektina u limunu djeluju tako da se osjećate sito dulje vrijeme.

Veoma je bitno da unosite puno tekućine jer će vam to pomoći kod nadutosti i zadržavanja viška vode - a to su dva razloga zašto trbuh često izgleda veće.


2. Sok od lubenice


Lubenica sadrži dosta kalija i pomaže u rješavanju viška vode i sala u pordručju trbuha. Studija sa Sveučilišta Kentucky također je pokazala da pijenje soka od lubenice može smanjiti masno tkivo, ali i kolesterol.  Lubenica je odličan izvor vitamin A, B6 i C koji također smanjuju rizik od razvoja bolesti srca.


3. Hladni čaj od mente


Ne samo da skida suvišne masnoće s trbuha, već i sprječava nadutost. Ekstrakt paprene metvice smanjuje plinove i olakšava iritaciju probavnog sustava. Čak i samo njuškanje mente može vas učiniti manje gladnima i spriječiti prejedanje.


4. Frape od ananasa


Ananas sadrži enzim bromelain koji pomaže u razgradnji proteina, olakšava probavu i sprječava pojavu nadutosti. Stoga je odlično rješenje ako imate problema s masnim naslagama oko struka.


5. Zeleni čaj


Zeleni čaj može učiniti čuda za vaš struk. Antioksidanti koji se nalaze u ovom napitku mogu povećati razinu energije, poboljšati probavu i brže sagorjeti masnoće. 

Zeleni čaj i čisti organe od toksina, a priprema se da bude jači. No, ipak bi ga trebalo procijediti nakon dvije do tri minute. Isti listići mogu se upotrijebiti i drugi put, ali ih treba duže ostaviti u vodi (oko 5 minuta).

 

(Gloria.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!