Dvoipomjesečna beba ostala bez oca, majke, djeda, bake i tetke

Dječaka koji je preživio masakr u Zagrebu neće ni bliža rodbina

Hronika05.08.19, 13:43h

Dječaka koji je preživio masakr u Zagrebu neće ni bliža rodbina
Najbliža rodbina koju sada ima su majka Igora Nađa, koja živi u Brezovici, i njen bivši suprug, otac Igora Nađa, koji je u Švedskoj

 

Nakon stravičnog masakra u Zagrebu, u kojem je Igor Nađ ubio šestero ljudi, cijeli region i dalje je u šoku. 

 

Podsjetimo, Nađ je ubio svoju vjerenicu, njenog sina, sestru, roditelje i sestrinog dečka. Beba od dva mjeseca, koju je jedinu poštedio pomahnitali ubica, nepovrijeđena je, ali se niko od bliže rodbine nije javio Domu za nezbrinutu djecu, gdje je dječak smješten.

 

Odmah po dolasku na mjesto zločina policajci su pozvali Centar za socijalni rad, čiji su zaposleni došli po dječaka. Riječ je o sinu Igora Nađa (36) i Maje Tojagić (35).

 

- Nemam informaciju da li se neko od šire porodice dječaka interesirao za njega, jer nas niko nije zvao - kazala je Jasna Kelava-Ćurković, direktorica Dječijeg doma.

 

Kako tvrdi, tek treba utvrditi koji je centar za socijalni rad nadležan za dječaka. To zavisi od toga gdje je za njega prijavljeno prebivalište. Ona je za 24sata.hr kazala i da je dječak dobrog općeg stanja.

 

Podsjetimo, nezapamćeni zločin u Novom Zagrebu ostavio je dvoipomjesečnog dječaka bez oca, majke, djeda i bake, tetke... 

 

Najbliža rodbina koju sada ima su majka Igora Nađa, koja živi u Brezovici, i njen bivši suprug, otac Igora Nađa, koji je u Švedskoj.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još