Ljubavni horoskop za idući mjesec

August 2019. donosi mnogo iznenađenja: Oktrije što su zvijezde spremile za vaš znak

Zabava30.07.19, 16:09h

August 2019. donosi mnogo iznenađenja: Oktrije što su zvijezde spremile za vaš znak
Do osobe koju volite pokušat ćete doći uz pomoć kulinarskih delicija. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom

 

Ovan
Bit ćete osjetljivi i s velikom potrebom da vas netko prigrli. Ako ste u vezi, dobro je, no ako ste sami, mučit će vas čežnje. Uz više otvorenosti i suradnje vaši bi privatni odnosi mogli napredovati, a vi biti sretniji. Razmislite.

 

Bik
Dosta vam je priče, želite prijeći na djela. No to neće ići ni brzo ni glatko. Prvo se treba dobro upoznati. Do osobe koju volite pokušat ćete doći uz pomoć kulinarskih delicija. Izgledan je izlazak na večeru s morskim jelovnikom.

 

Blizanci
Pokazat će se da vaša najdraža osoba ima inventivne ideje. Prihvatit ćete ih i tako osvježiti svoju vezu. Bit ćete snalažljivi kako samo vi znate. Iz svoje mašte izvući ćete odgovor na svako pitanje partnera.

 

Rak
Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustit će pritisak da morate biti sretni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

 

Lav
Neobavezni kontakti mogli bi vam donijeti pravo osobno osvježenje. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kavu. Pri tom bi se mogli zabavljati kao da nemaju nikakvih problema. Uspjet će pobjeći od svega i nasmijati se.

 

Djevica
Sklad u emotivnom životu stabilizirat će vašu vezu s voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze van. Bit će im lijepo. Pokušat će se zbližiti s osobom koju vole. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas, kao i seks.

 

Vaga
Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolirate. Neki bi se mogli osjećati kao seksualni objekt, ali ako im je ugodno, nema razloga da prigovaraju.

 

Škorpion
Svim očekivanjima svog partnera spremno ćete udovoljiti i na taj način svoju ćete vezu još više stabilizirati. Vi ćete isto tako sve više uviđati da stvari potpuno sjedaju na svoje mjesto. To će vas usrećiti.

 

Strijelac
Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nježnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svijet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

 

Jarac
Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Vjerojatno ćete se potom zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u gužvi ljudi.

 

Vodenjak
Bez obzira što ne nalazite ono zadovoljstvo u ljubavi kakvo očekujete, uspjet ćete sve okrenuti u pravcu dobre zabave. U opcijama tajnih veza vi ćete nalaziti najviše zadovoljstva i strasti. Dakako da će sve to biti skriveno ili samo virtulano.

 

Ribe
Nedostajat će vam emotivnog ispunjenja, ali i senzacionalizma kojim obično prazninu popunjavate. Ako se u emotivnim pitanjima budete oslanjali na svoj unutrašnji glas, on bi vam mogao donijeti mnogo sreće i zadovoljstva.

 

(ezadar.rtl.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!