FOTO/ Holivudski glumac sad tvrdi da je on žrtva nasilja

Johnny Depp krvav u bolnici nakon fizičkog obračuna s Amber? Slomljen prst, a na obrazu opekotina od cigarete

Showbizz28.07.19, 13:45h

Johnny Depp krvav u bolnici nakon fizičkog obračuna s Amber? Slomljen prst, a na obrazu opekotina od cigarete
Gospodin Depp je prava žrtva nasilja, izjavio je Deppov advokat Adam Waldman za People. Advokat glumice, pak, negira sve optužbe

 

Nedavno je u javnost procurila fotografija stara četiri godine gdje glumac leži krvav u bolnici nakon fizičkog obračuna s Amber. Na desnom obrazu vidljiva mu je rana od opuška, a slomila mi je i prst bacivši na njega bocu

 

Bivši glumački par Johnny Depp (56) i Amber Heard (33) poznati su po svojoj turbuletnoj vezi. U aprilu su u javnost procurile fotografije Amber u kritičnom stanju - imala je modrice na licu i počupanu kosu. Tad je Amber rekla kako joj je to učinio Johhny te je fotografije priložila na sudu kao dokaz da ju je fizički zlostavljao.

 

amber-heard-pretucena

 

Te fotografije bile su odgovor na tužbu glumca za klevetu. Tad je Depp tužio Amber zbog članka gdje je ona sebe opisala kao žrtvu zlostavljanja. Međutim, tu nije došao kraj njihovom međusobnom uznemiravanju.

 

amber-heard-kosa

 

Nedavno je u javnost procurila fotografija stara četiri godine gdje glumac leži krvav u bolnici nakon fizičkog obračuna s Amber. Na desnom obrazu vidljiva mu je opekotina od cigarete, a slomila mi je i prst bacivši na njega bocu, prenosi Daily Mail.

 

johnny-depp

 

- Gospodin Depp je prava žrtva nasilja - izjavio je Deppov advokat Adam Waldman za People. Dok advokat glumice negira sve optužbe.

 

- Ova tvrdnja je apsurdna, uvredljiva i netačna. Fotografija ne dokazuje ništa, osim da Depp očajnički pokušava skrenuti pažnju s činjenice da je on taj koji je vršio fizičko i psihičko nasilje nad Amber - izjavio je advokat Eric George.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!