Otkriven identitet supružnika

Žena koja je jutros iz pištolja ranila supruga na Ciglanama je pripadnica Oružanih snaga BiH

Hronika24.07.19, 15:32h

Žena koja je jutros iz pištolja ranila supruga na Ciglanama je pripadnica Oružanih snaga BiH
Nezvanično se moglo saznati da su njih dvoje već duže vremena imali probleme u braku te je pokrenuta brakorazvodna parnica

 

U sarajevskom naselju Ciglane jutros iza devet sati došlo je do pucnjave u kojoj je teško povrijeđen muškarac kojeg je njegova supruga iz pištolja ranila u preponu. Nezvanično je za Oslobođenje potvrđeno iz policije da su akteri ovog incidenta bračni par Denis i Ajla Sadiković, koja je vojnik I klase u OS BiH.


Nezvanično se moglo saznati da su njih dvoje već duže vremena imali probleme u braku te je pokrenuta brakorazvodna parnica. Jutros su se susreli na Mehremića trgu u naselju Ciglane.

 

Nakon toga njih dvoje su se ponovo posvađali, te je Denis fizički napao Ajlu. Tom prilikom ona je izvukla pištolj iz svoje torbe i ispalila hitac u napadačevu nogu (blizu prepone). Policajac u civilu, koji se zadesio na mjestu događaja, razoružao je ženu i pozvao policijsku patrolu. Pucnjava se desila pred nekoliko slučajnih prolaznika koji su posmatrali cijeli događaj.

 

Povrijeđeni muškarac prebačen je u KCUS.

 

Policija utvrđuje da li je Ajla Sadiković imala dozvolu za pištolj tetejac kojim je ranila supruga.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još