foto/ dugo nisu govorili o vjenčanju

Danas je poseban dan za Džeku i suprugu: Ljubav traje osam godina, evo kako je to Amra obilježila

Showbizz24.07.19, 12:40h

Danas je poseban dan za Džeku i suprugu: Ljubav traje osam godina, evo kako je to Amra obilježila
Njih dvoje su se vjenčali 2016. godine nakon nekoliko godina veze, a o svom vjenčanju nisu dugo govorili

 

Jedan od najuspješnijih bh. fudbalera Edin Džeko i njegova supruga Amra danas slave osmu godinu svoje ljubavi.

 

Amra je tim povodom objavila zajedničku fotografiju uz koju je samo kratko napisala riječi “ljubav” i “godišnjica”, te broj osam. 


Podsjećamo, njih dvoje su se vjenčali 2016. godine nakon nekoliko godina veze,  a o svom vjenčanju nisu dugo govorili.  Ipak, Amra je u velikom intervju koji je nedavno dala  za “Azru” prvi put otkrila detalje vjenčanja s Edinom.

 

amra-dzeko-edin-dzeko-godisnjica

 

– Naše vjenčanje je bilo tako spontano. Mi smo ga zamišljali kao jedan intiman doživljaj, čak nisam htjela imati ni vjenčanicu. Šetajući ulicom slučajno sam ušla u jednu prodavnicu i vidjela vjenčanicu čiji mi se kroj mnogo dopao. Prodavačica ju je stilizovala s lijepim i elegantnim detaljima, i odjednom sam imala i haljinu i frizuru i komplet organizaciju. Prvobitna ideja je bila da budemo nas dvoje tu, ali ipak smo se odlučili da pozovemo roditelje. Zaista je bilo predivno, organizovalo se u nekoliko dana. Bilo je kišovito i vjetrovito tog januara, ali taj dan nam ništa nije pokvarilo. Fotograf je baš zabilježio taj momenat kada meni Edin popravlja haljinu. Tu se na drugačiji način vidi da smo podrška jedno drugom u svemu i na taj banalan način – rekla nam je Amra.

 

Amra i Edin imaju dvoje djece, kćerku Unu i sina Danija

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još