Iz policije pojasnili

Detalji masovne tuče na Baščaršiji: Među povrijeđenima i djevojka

Hronika22.07.19, 11:13h

Detalji masovne tuče na Baščaršiji: Među povrijeđenima i djevojka
Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu

 

Nekoliko osoba povrijeđeno je u masovnoj tučnjavi koja se sinoć oko 20.50 sati dogodila u Sarajevu, saopćeno je jutros iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

 

Kako navode iz policije, u 20,50 sati, građani su obavijestili MUP da je u ulici Trgovke, općina Stari Grad Sarajevo, došlo do tuče između više osoba.

 

U navedenoj tuči lakše tjelesne povrede su zadobili A.P., rođena 1995.godine u Sarajevu, A.D., rođen 1995.godine u Sarajevu i E.D., rođen 1993. godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, dok je teške tjelesne povrede zadobio N.D., rođen 1984.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

 

Povrijeđenima je ljekarska pomoć ukazana u UKC u Sarajevu, gdje je N.D. na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju zadržan na daljem lijećenju. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

 

Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju navedenog događaja, saopćeno je iz sarajevske policije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još