FOTO/ Sarajevski biznismen bio u zatvoru zbog nasilja u porodici

Udarao je nogama i rukama, davio, šamarao, oteo dijete... Ali ljubav ponovo cvate: Verena i Mirza opet zajedno!

Showbizz18.07.19, 12:52h

Udarao je nogama i rukama, davio, šamarao, oteo dijete... Ali ljubav ponovo cvate: Verena i Mirza opet zajedno!
Nakon dramatične pucnjave u igmanskom hostelu "Feri" u kojem je sarajevsku manekenku Eminu Karišik (27) nakon ljubomorne epizode u nogu upucao Mirza Muhović, s kojim je, navodno, bila u vezi, on je završio iza rešetaka, a Emina na kućnom liječenju

 

Kontroverzni sarajevski biznismen Mirza Muhović i pjevačica Verena Cerovina ponovo su zajedno. Na svom Facebook profilu, Verena je objavila fotografiju na kojoj se ljubi sa (bivšim?) suprugom, a izgleda da ovih dana odmaraju u Antaliji u Turskoj.

 

Podsjećamo, Muhovića je u martu 2018. godine Općinski sud u Sarajevu osudio na godinu i deset mjeseci zatvora zbog nasilja u porodici koje je počinio nad Verenom Cerovinom.

 

- Muhoviću je nakon izricanja presude određen i pritvor koji može trajati najduže devet mjeseci ili do nove odluke Suda - kazala je tada Azra Bavčić, portparolka Tužilaštva Kantona Sarajevo.

 

 

Muhović se, kako je pisao Faktor, optužnicom sarajevskog tužilaštva teretio da je duži vremenski period ugrožavao mir i tjelesnu cjelovitost i psihičko zdravlje Verene Cerovine te da je u maju 2015. godine u stanu u kojem je živio s Cerovinom, s kojom ima dijete, fizički napao pjevačicu i nanio joj lakše povrede.

 

 

Te noći udarao je Verenu nogama i rukama po cijelom tijelu te je davio rukama, nanijevši joj modrice po vratu, grudnom košu i stomaku. Mirza je i 21. augusta iste godine oko pet ujutro, poslije verbalnog sukoba, ošamario Verenu.

 

 

Sukobu tu nije bio kraj, jer je krajem marta 2017.  godine policija u Trebinju otvorila istragu protiv Muhovića zbog oduzimanja maloljetne osobe. On je tada oteo svoga sina koji je nakon što se par razišao, ostao da živi sa majkom.

 

 

Inače, Muhović je dobro poznat javnosti i policiji od ranije, jer je u aprilu 2012. u hotelu 'Feri' na Igmanu upucao svoju tadašnju djevojku, sarajevsku manekenku Eminu Karišik.

 

karisik momak fles

Emina Karišik sa Mirzom Muhovićem dok su bili u vezi

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još