uzenimirujuće fotografije/ strava u tesliću

Šefa Civilne zaštite brutalno pretukli pred maloljetnim sinom koji je nekako uspio da pobjegne i...

Hronika02.07.19, 18:28h

Šefa Civilne zaštite brutalno pretukli pred maloljetnim sinom koji je nekako uspio da pobjegne i...
Napad se desio na parkingu ispred njegovog stana

 

Dule Borić, šef Civilne zaštite u Tesliću, pretučen je u ovom gradu u blizini dječjeg igrališta, saznaju "Nezavisne".

 

Iz Policijske uprave Doboj su potvrdili da im je prijavljeno da su dvije nepoznate osobe u nedjelju napale Borića i nanijele mu teške povrede. Kako su istakli, Borić je upućen u Dom zdravlja u Tesliću, gdje mu je pružena ljekarska pomoć, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.

 

Policija traga za nepoznatim počiniocima, koji su, kako saznaju Nezavisne, imali prekriven dio lica, a tužilac je slučaj okarakterisao kao nanošenje tjelesnih povreda.

 

Borić je inače aktivista SDS-a, a iz ove stranke su najoštrije osudili napad, navodeći da se desio na parkingu ispred njegovog stana, gdje su ga navodno presrela dva potpuno maskirana lica i nanijela mu povrede i rasjekotine s više udaraca u glavu.  Ističu da se sve izdešavalo usred dana u Ulici Jovana Dučića pred maloljetnim djetetom i u blizini igrališta gdje je bilo dosta djece.

 

 

Kako se navodi, prilikom napada s Borićem je bio njegov maloljetni sin, koji je uspio da pobjegne i pozove pomoć s obližnjeg dječjeg igrališta. U SDS-u od nadležnih očekuju da što prije privedu pravdi počinioce ovog napada.

 

(NN; DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!