vikali su da je upozore, ali bilo je prekasno

Studenticu (21) rastrgali morski psi pred očima užasnutih roditelja: Prije napada je ronila i sve se činilo...

Hronika27.06.19, 18:34h

Studenticu (21) rastrgali morski psi pred očima užasnutih roditelja: Prije napada je ronila i sve se činilo...
Pretrpjela je stravične ozljede u napadu - otkinuta desna ruka, a odgrižen joj je i dio lijeve ruke, noga i stražnjica


Studentica je umrla nakon što su je napala čak tri morska psa dok je plivala na Bahamima. Jordan Lindsey (21) iz Kalifornije otputovala je sa svojom obitelji na odmor kada su je napali morski psi dok je ronila - prenosi Vecernji.ba

 

Pretrpjela je stravične ozljede u napadu - otkinuta desna ruka, a odgrižen joj je i dio lijeve ruke, noga i stražnjica. Prije napada, ronila je 45 minuta i sve se činilo u redu, međutim, situacija se preokrenula u trenu. 

 

lindsey-i-roditelji

 

Lindsayini su roditelji (gore na posljednjoj fotografiji snimljenoj s Lindsay - u sredini) rekli da su vidjeli kako joj se morski psi približavaju, te su joj vikali kako bi je upozorili, međutim nije ih čula na vrijeme. Odvezli su je u obližnju bolnicu gdje je proglašena mrtvom, piše Daily Mail. 

 

- Možemo potvrditi da je američka građanka na Bahamima podlegla teškim ozljedama nakon napada morskog psa 26. lipnja - rekao je glasnogovornik State Departmenta.

 

Lindseyino tijelo sada će biti odvedeno u bolnicu 'Princess Margaret' radi obdukcije, a zatim će ga američka ambasada prevesti u Kaliforniju.

 

- Zvala se Jordan Linsey i već nam toliko nedostaje. Bila je tako brižna. Ironično je što su je ubili morski psi jer je Jordan inače obožavala sve životinje - kazao je njezin otac Michael Lindsey.

 

Njezina je sestra Madison na stranici 'GoFundMe' tražila pomoć za financiranje troškova njezina pogreba. 

 

- Jordanino tijelo treba biti prevezeno od Bahama do Kalifornije, što je vrlo skupo. Iz tog je razloga postavljena 'GoFundMe' stranica. Svaka pomoć je dobrodošla. Hvala vam - kazali su iz obitelji.

 

Liječnica, Jace Holton (32), bila je na brodu s Lindsey te je fotografirala morske pse u vodi nakon napada. Holton kaže da je nakon napada nekoliko radnika na brodu skočilo u vodu kako bi spasili Lindsey, a onda je stigla pomoć koja ju je prevezla u bolnicu, no boo je prekasno jer su ozljede bile fatalne.

 

- Voljela bih da sam joj nekako mogla pomoći. To je sve skupa izgledalo strašno, svi su oko mene bili u šoku - kazala je Holton.

 

Istraga je još uvijek u tijeku, a Lindsey je bila jedina žrtva napada. Ministarstvo turizma u Bahamima je izrazilo svoju sućut obitelji. Lindseyna smrt bila je prva ovakve prirode nakon više od desetljeća na Bahamima.

 

(Vecernji.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!