Video / Nijemci zabrinuti

Šta se dešava sa njemačkom kancelarkom: Angela Merkel opet se tresla!

Front27.06.19, 11:56h

Šta se dešava sa njemačkom kancelarkom: Angela Merkel opet se tresla!
Merkel je 18. juna podrhtavala na susretu s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskijem a nakon toga kazala je da joj je bilo bolje nakon što je popila malo vode

 


Njemačkoj kancelarki Angeli Merkel u četvrtak ponovno je pozlilio i mediji prenose da se tresla na susretu s predsjednikom Frankom-Walterom Steinmeierom što je drugi put u dvije sedmice.


Njezin glasnogovornik kasnije je kazao da se kancelarka dobro osjeća.


Merkel (64) nazočila je oproštaju od ministrice pravosuđa Katarine Barley koja je osvojila mandat u Europskom parlamentu. Glasnogovornik je kazao da će kancelarka kasnije nazočiti prisegi novog ministra.


Merkel je 18. juna podrhtavala na susretu s ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskijem a nakon toga kazala je da joj je bilo bolje nakon što je popila malo vode.


Berlin je pogodio toplinski val.


Upitan hoće li kancelarka sudjelovati u radu predstojećeg summita G20 glasnogovornik je odgovorio: "Sve će biti prema planu. Kancelarka je dobro".

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!