Jako loši odnosi

Fanovi kraljevske porodice su sigurni da je ovo dokaz da su prinčevi William i Harry posvađani

Showbizz22.06.19, 20:15h

Fanovi kraljevske porodice su sigurni da je ovo dokaz da su prinčevi William i Harry posvađani
Fanovi kraljevske porodice i britanski novinari koji ih prate smatraju da su sve ovo dokazi jako loših odnosa između Harryja i Williama

 

Sve su glasnija šuškanja da su prinčevi William i Harry u svađi i da samo glume dobre odnose kada su u javnosti. Jučer je princ William proslavio rođendan, a od brata i šogorice Meghan dobio je službenu poruku na Instagramu, koja je razbjesnila fanove kraljevske porodice. Meghan i Harry Williama su oslovili sa "Vojvodo od Cambridgea", a cijela poruka zvučala je jako hladno.

 

Obožavatelji prinčeva primijetili su i da Meghan i Harry nisu objavili ništa u vezi Williamova rođendana na svom Instagram profilu. Rođendane kraljice i princa Philipa obilježili su zajedničkim fotografijama, a Williamov rođendan su potpuno izignorisali.

 

Također, palače je objavila da Meghan i Harry više neće brinuti o jednoj kraljevskoj fondaciji kojom su upravljali s Kate i Williamom i svoj će humanitarni rad nastaviti sami. Fanovi kraljevske porodice i britanski novinari koji ih prate smatraju da su sve ovo dokazi jako loših odnosa između Harryja i Williama.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!