Nakon istorijskog plasmana na EP

Rešidat: Pokrećem inicijativu da Vlada FBiH novčano nagradi rukometne reprezentativce

Front18.06.19, 17:59h

Rešidat: Pokrećem inicijativu da Vlada FBiH novčano nagradi rukometne reprezentativce
Za veliki uspjeh rukometne reprezentacije BIH pokrenuću inicijativu koja će obavezati Vladu FBIH da izdvoji sredstva i nagradi rukometne reprezentativce BiH, rekao je Rešidat

 

Zastupnik DF-a u Predstavničkom domu Parlamenta FBiH Samer Rešidat najavio je pokretanje inicijative koja će obavezati Vladu FBIH da izdvoji sredstva i nagradi rukometne reprezentativce BiH zbog istorijskog plasmana na Evropsko prvenstvo.


- U eri globalizacije, kao i kroz cijelu historiju, države su bile propaznate na nekoliko načina. Za njih bi svijet znao ako su bile u ratnom sukobu, ako su ekonomski i demokratski razvijene i ako se na sportskim takmičenjima među zemljama učesnicama i pojedincima u individualnom i kolektivnom uspjehu intonira himna i podiže zastava neke od država. Za veliki uspjeh rukometne reprezentacije BIH pokrenuću inicijativu koja će obavezati Vladu FBIH da izdvoji sredstva i nagradi rukometne reprezentativce BiH - rekao je Rešidat, saopšteno je iz DF-a.
 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još