Vedrana Rudan/ Hoće svako da vas bije

Narod vrijeme krati mlateći Srbe! Nećemo, valjda, mlatiti pse? Pse volimo, psi su životinje, a životinje se ne smije zlostavljati


15.06.19, 18:53h

 

www.rudan.info

 

Otvoreno pismo Srpkinjama i Srbima

 

Dragi vaši!

 

Ovih vas je dana na jednom od mojih otoka, kao da je bitno kojem, na jednom od hrvatskih otoka, opet prebilo. Moji, patetični moji, naglašavaju da ste vi prebijeni bili “naši Srbi”, “Srbi iz Hrvatske” kao da “naši Srbi” nisu Srbi?

 

Srbi su Srbi i točka! Ne tačka! Gradonačelnica otoka tisuću je puta ponovila, sa žaljenjem, užasom i čuđenjem, da smo mi razbili Srpkinju tešku “samo pedeset kilograma” žive vage. Kao da je nama bitna težina Srba ili Srpkinje?! Ili jesi Srbin ili Srpkinja koji radiš sezonski u Lijepoj Našoj ili nisi.

 

Ako jesi, kakve veze ima koliko kila imaš, jebem ti mater srpsku, jel’te!

 

Dragi vaši! Umjesto što se čudite, a čudite se k’o pura dreku, pura je, čini mi se, ćurka, prevodim da shvatite, elem, umjesto da se čudite kad dobijete po pički, naučite nešto o Lijepoj Našoj!

 

Hrvatska je zemlja staraca i kriminalaca. Ono malo mladih i pametnih što je ostalo tu je jer nije  još prodalo očevinu, a čekaju i kraj školske godine. Mi starci nemamo kamo, a i nikad nam bolje nije bilo. Dečko u sedamdeset i petoj može birati u kojem će marketu sjesti za kasu i zaraditi sto eura u samo mjesec dana. Pa vi vidite, Srbi i Srpkinje!

 

Naši političari i popovi i ostali biznismeni vrijeme krate kradući. Narod ga krati mlateći. Srbe, dragi vaši, SRBE! Nećemo, valjda, mlatiti pse? Pse volimo, psi su životinje, a životinje se ne smije zlostavljati. Kad u Hrvatskoj udaviš psa, mediji su na nogama, ne gine ti robija. Kad u Hrvatskoj udaviš…, bit će i toga, ništa ti se neće dogoditi. Ne smije se suditi nikome tko se zabavlja u skladu sa politikom zemlje u kojoj živi. Kako to ne kužite, bivša braćo? Jeste li glupi k’o kurac ili ste glupi k’o Srbi?

 

Treba vam crtati? Od rata s vama prošlo je sto godina, a nama rane krvare k’o da se sve jučer dogodilo. Takvi smo vam mi Hrvati. Jebeš slobodu, jebeš pravdu, jebeš kruh, jebeš školstvo, jebeš sudstvo, jebeš zdravstvo. Nama Hrvatima malo treba. Srbe nam dajte! Vrbe nam dajte!

 

Zato, ako vam je glava na ramenu mila, Srbi, bili „naši“ ili vaši, odjebite iz Lijepe Naše! Ona je naša! Poslušajte dobronamjerni savjet Hrvatice milosti pune.

 

I za kraj. Jeste li ikad čuli ili pročitali da su 1943. u Americi organizirani odlasci Židova na rad u Njemačku? Ja ću vam reći. Nisu.

 

Za koji onda kurac vi danas tražite posao u Hrvatskoj?

 

Stavovi izrečeni u ovom tekstu odražavaju autorovo lično mišljenje, ali ne nužno i stavove DEPO Portala.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)Komentari - Ukupno 22

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još