Nakon afere 'Svijeća' strasti se još ne smiruju

Kućni video, razvod, crna magija... O svemu se konačno oglasila i Severina!

Showbizz12.06.19, 20:33h

Kućni video, razvod, crna magija... O svemu se konačno oglasila i Severina!
Usred afere 'Svijeća' zbog koje se strasti još uvijek ne smiruju, pjevačica se odlučila osvrnuti na razne naslovnice srbijanskih medija u podužoj objavi na Instagramu koju prenosimo u cijelosti

 

U najnovijoj Instagram objavi splitska pjevačica Severina Kojić osvrnula se na nedavne naslovnice srpskih medija koje svakodnevno donose priče o njoj.

 

Severina Kojić našla se na meti srpskih medija otkako je osvanula naslovnica srpskog Telegrafa na kojoj je objavljeno da je pjevačica pokušala ubiti bivšeg partnera Milana Popovića.

 

Podsjetimo, s njim vodi sudsku bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, a sve je dodatno podiglo prašinu kada je i objavljena snimka na kojoj neko ispred ulaza u kuću Milana Popovića stavlja čudnu napravu ispred vrata.

 

Usred afere 'Svijeća' zbog koje se strasti još uvijek ne smiruju, pjevačica se odlučila osvrnuti na razne naslovnice srbijanskih medija u podužoj objavi na Instagramu koju prenosimo u cijelosti.

 

MOJE JUTRO: Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s “novim provjerenim“ informacijama o meni u “svjetskim” medijima žute štampe koje prenose domaći. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali nažalost i očito ne samo na sudu već i izvan njega na sve dozvoljene i nedozvoljene načine bez biranja sredstava, a sve “radi zaštite najboljih interesa” maloljetnog djeteta.

 

razvod-severina

 

Plaćeni “oglasi“ u medijima, korištenje institucija i raznoraznih “tipova” i osoba u svojoj “časnoj roditeljskoj borbi i brizi”, sve za vrijeme trajanja sudskog postupka. I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti “najbolje interese “ djeteta, servirajući redovito i stalno javnosti razne “informacije” o meni, o “porno uratku, fotografijama, uhićenjima raznih osoba, mojem navodnom razvodu, propasti karijere, ”informacijama” da li mogu ili ne mogu imati dijete”.

 

Ja se bavim pjevanjem i nemam saznanja tko je uhapšen i kada i gdje se sada nalazi. Fotografije su davno objavljene i pitam se da li mediji do sada nisu došli do nekih “svježih i novijih “ od nekih drugih “zvijezda” da zabave javnost i dobre ljude! Želim jedino znati tko je hakirao moj telefon i tko je glavni i stvarni naručitelj i financijer cijele priče i da li je to ista osoba koja prvo naručuje takve nezakonite radnje i postupke, a kada ih iskoristi, tada ih odbaci i daje u medije!

 

Radi činjenice da imam ispunjen život i privatno i profesionalno neću se baviti podnošenjem tužbi protiv onih koji ne zaslužuju niti takvu pažnju niti interes. U slobodno vrijeme sam obična žena i majka. Kako jedna pjesma slično kaže: “Nisam ja loša, Ti si loš.... - napisala je Severina na Instagramu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!