FOTO/ Halid Bešlić otkrio tajnu dugog braka

'Sejda me dočekala i pitala gdje sam do pet sati ujutro, a onda je to čula punica, ustala i rekla joj...'

Showbizz02.06.19, 19:05h

'Sejda me dočekala i pitala gdje sam do pet sati ujutro, a onda je to čula punica, ustala i rekla joj...'
Da punica nije bila na mojoj strani, ko zna kako bi naš brak završio, rekao je Halid

 

Halid Bešlić i njegova supruga Sejda su u skladnom braku već četrdeset godina, a pjevač je uvijek isticao da mu je podrška porodice najvažnija.

 

Supruga Sejda, sin Dino i danas unuci Lamija i Belmin Kan su mu na prvom mjestu.


Pjevač je gostujući u emisiji „Šta ima Hadžifejs“ progovori da nije uvijek bilo baš sve savršeno, a sve se dešavalo dok je pjevač nastupao po kafanama.

 

halid-sejda-beslic

 

- Sejda i ja jako dobro funkcionišemo godinama, ali u počektu je bila mala doza ljubomore. Njoj je smetalo što ja radim po kafanama. Ja dolazim kući, ona ide na posao, i tako je bilo prvih mjeseci. Jedno jutro me je dočekala i pitala gdje sam do pet sati, zora je! Ja kažem da zna koliko radim, jer karijera se mora početi iz kafane. Ona je počela da mi drži lekcije kako ne može tako, kako nije red da se tako ponašam, da joj je svega preko glave. A onda je to čula punica i ustala. Rekla joj je: 'Znala si da si se udaješ za pjevača!' Sejda je shvatila pa je tako i prestala rasprava. Da punica nije bila na mojoj strani, ko zna kako bi naš brak završio - rekao je Halid.

 

(Expresstabloid.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još