VIDEO/ vruća proslava plasmana

Samo za +18: Sirove strasti, znoj i gola tijela... Nogometaši u svlačionicu doveli striptizetu, a kada je završila...

DEPO PLUS31.05.19, 09:47h

Samo za +18: Sirove strasti, znoj i gola tijela... Nogometaši u svlačionicu doveli striptizetu, a kada je završila...
Nakon što se snimka te proslavile pojavila na društvenim mrežama, u lokalnim se medijima podigla prašina, a klupski tajnik Francesc Romero je ponudio objašnjenje, ali i podnio ostavku

 


Nogometaši Cluba Esportiu Llançe prilično su veselo u nedjelju proslavili plasman u drugi razred katalonske lige (Segunda División Regional de Cataluña).


U svlačionicu su doveli striptizetu, a ideja je navodno na um pala na pamet nekome od klupskih dužnosnika, otkriva list Diari de Girona.

 
Llanca je u posljednjem kolu trebala pobjedu, a nakon što je to i ostvarila uz visokih 5:0 protiv Atletica Bisbalenca, u svlačionici je započeo show kojem su također svjedočile obitelji nogometaša, uklučujući i njihove majke!


Nakon što se snimka te proslavile pojavila na društvenim mrežama, u lokalnim se medijima podigla prašina, a klupski tajnik Francesc Romero je ponudio objašnjenje, ali i podnio ostavku:


- Ne, u svlačionici nije bilo maloljetnika, ali je točna informacija da je bilo nekoliko majki igrača. Atmosfera je bila slavljenička i nitko od igrača ili članova uprave nije pretjerao u ponašanju. Bilo je smijeha, bilo je zabave, a nakon što je dama završila svoj nastup, odjenula se i otišla - kazao je Romero.


Uz tamošnju udrugu za jednakost spolova, protiv takvog načina slavlja pobunili su se i članovi gradskoga vijeća. Budući da je stadion u vlasništvu općine, trebalo je, naime, za striptiz prethodno ishoditi suglasnost i dozvolu.


UPOZORENJE: VIDEO JE SAMO ZA PUBLIKU STARIJU OD 18 GODINA!

 

 

(Večernji.ba/DEPO PPORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!