za unutarstranačke izbore u junu

Prnjavorski SDS kandidovao Mirka Šarovića za predsjednika stranke

Front30.05.19, 19:55h

Prnjavorski SDS kandidovao Mirka Šarovića za predsjednika stranke
"Mislimo da Šarović može obezbijediti jedinstvo SDS-a što dosadašnje rukovodstvo nije uspjelo i time smo poslali poruku da želimo promjenu na čelu SDS-a", izjavio je Vasić na konferenciji za novinare


Opštinski odbor Srpske demokratske stranke u Prnjavoru predložio je Mirka Šarovića kao kandidata za predsjednika stranke na unutarstranačkim izborima koji će biti održani u junu, rekao je danas predsjednik OO SDS-a Nemanja Vasić.

 

Vasić je istakao da su Šarovića predložili zbog velikog političkog iskustva i obavljanja značajnih funkcija na nivou Republike Srpske i BiH.

 

"Mislimo da Šarović može obezbijediti jedinstvo SDS-a što dosadašnje rukovodstvo nije uspjelo i time smo poslali poruku da želimo promjenu na čelu SDS-a", izjavio je Vasić na konferenciji za novinare.

 

On je za jesen najavio početak kampanje za lokalne izbore i predstavljanje kandidata za najviše funkcije u opštini Prnjavor.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!