nakon kratke bolesti

U 97. godini preminula majka Johnnyja Štulića

Hronika21.05.19, 08:52h

U 97. godini preminula majka Johnnyja Štulića
Kad je imao godinu dana, Branimir je dobio sestru Branku. Štulićevi se kasnije sele u selo Cvetkoviće, iščekujući završetak vojnih stanova u Jastrebarskom


U 97. godini života preminula je majka Johnnyja Štulića, nekadašnjeg skladatelja, pjevača i gitarista kultne 'Azre' - piše Vecernji.hr.



Nakon kratke bolesti u 97. godini života preminula je Slavica Štulić, majka Branimira Johnnyja Štulića. 


Obitelj Štulić obavijestila je bližnje i prijatelje o sahrani koja će se održati na Miroševcu 22. svibnja u Zagrebu, kao i misa koja će uslijediti nekoliko sati poslije.


Podsjetimo, Štulić već desetljećima živi u nizozemskom gradiću Houtenu sa suprugom Josephinom Grundmeiyer, tajnicom gradskog liječnika, zaduženom za zdravstveno osiguranje pacijenata. Frontmen 'Azre' rođen je u Skoplju 11. travnja 1953., otac Ivan, potpukovnik u tenkovskim jedinicama, bio je porijeklom iz Nina, kao i majka Slavka.


Kad je imao godinu dana, Branimir je dobio sestru Branku. Štulićevi se kasnije sele u selo Cvetkoviće, iščekujući završetak vojnih stanova u Jastrebarskom. Tu je mali Branimir išao u osnovnu školu, a ljetne je mjesec provodio u Ninu, u kući djeda Frane, a kasnije u novoj kući koju je otac sagradio tik do mora.

 

(Vecernji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)
 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još