VIDEO/ Fahrudin Radončić o ulasku u vlast

Prije izbora za SBB su govorili da je izdajnička, četnička stranka, a sada smo odjednom postali poželjan partner

Front17.05.19, 09:59h

Prije izbora za SBB su govorili da je izdajnička, četnička stranka, a sada smo odjednom postali poželjan partner
Radončić je, između ostalog, naglasio da će se on i SBB zalagati da prioriteti nove vlasti budu izgradnja zemlje, autoputeva, zapošljavanje te da će se truditi da fokus državne i federalne vlasti bude ekonomija

 

Gost Dnevnika 2 bio je predsjednik Saveza za bolju budućnost (SBB) Fahrudin Radončić. Pojasnio je današnju odluku o ulasku SBB-a u pregovore o formiranju vlasti na državnom i federalnom nivou.

 

Radončić je govorio o uspostavljanju koalicionog dogovora sa Strankom demokratske akcije (SDA) i Demokratskom frontom (DF), te odnosima sa Hrvatskom demokratskom zajednicom (HDZ) i Savezom nezavisnih socijaldemokrata (SNSD).

 

Radončić je, između ostalog, naglasio da će se on i SBB zalagati da prioriteti nove vlasti budu izgradnja zemlje, autoputeva, zapošljavanje te da će se truditi da fokus državne i federalne vlasti bude ekonomija.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još