DETALJI NEZAPAMĆENJE TRAGEDIJE

Došao u BiH da se oženi, pa stradao nakon svadbe: Ovo je mladoženja iz Beograda koji je poginuo prve bračne noći

Hronika12.05.19, 17:48h

Došao u BiH da se oženi, pa stradao nakon svadbe: Ovo je mladoženja iz Beograda koji je poginuo prve bračne noći
Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu

 

 


Marko Anđelić (32) iz Trebinja, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u trebinjskom naselju Mokri Dolovi došao je iz Beograda prije nekoliko dana u svoj rodni kraj da se oženi.


Nakon svadbe koja je bila u jednom trebinjskom motelu na izlazu iz grada prema Dubrovniku, nesretni mladić je razvozio prijatelje.


Nesreća se dogodila 40 minuta iza ponoći na novom kružnom toku u trebinjskom naselju Mokri dolovi, kada je mladoženja, koji je upravljao automobilom „alfa romeo“ izletio s puta i udario u stijenu.


Kako Srpskainfo saznaje u trebinjskoj bolnici, mladić koji je sjedio iza nastradalog Anđelića zadobio je prijelom lijevog kuka, hospitalizovan je, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno.


Djevojka koja je u udesu zadobila nagnječenja grudnog koša smještena je na intezivnu njegu trebinjske Bolnice i ona je, za sada, takođe stabilno.


Treći povređeni je, takođe, zadobio lakše povrede grudnog koša, dok se četvrta osoba iz automobila nije obratila ljekarima.


U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno da se saobraćajna nesreća dogodila u subotu 40 minuta iza ponoći kada je automobil izletio s puta i udario u potporni zid.


Policija je obavila uviđaj, na lice mjesta su izašli i trebinjski vatrogasci, a o svemu je obaviješten i dežurni tužilac.


Portparol Okružnog tužilaštva u Trebinju Srđan Vukanović rekao je za Srpskainfo da se u naselju Mokri dolovi u subotu poslije ponoći dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je M.A. izgubio život.


- Do nesreće je došlo kada je vozilo „alfa romeo“ beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao stradali, iz za sada nepoznatih razloga izletjelo s puta i udarilo u podzid. U toku su kriminalističko-tehničke radnje kako bi se utvrdio uzrok nesreće – saopštio je Vukanović za Srpskainfo.


Nastradali mladić živio je i radio u Beogradu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!