NAKON TOTTENHAMOVOG ČUDA

Dok su njegovi saigrači slavili pobjedu, on je prišao Dušku Tadiću i pokazao kakva je ljudina...

Sport09.05.19, 14:14h

Dok su njegovi saigrači slavili pobjedu, on je prišao Dušku Tadiću i pokazao kakva je ljudina...
Belgijski defenzivac i sam je igrao u Ajaxu od 2004. do 2013. koji ga je napravio profesionalnim nogometašem nakon čega je otišao u Atletico Madrid, a na tijelu nosi tetovažu posvećenu Ajaxu za koji je i dalje vrlo vezan, što je pokazao ovom gestom

 

 

 

Dok su igrači Tottenhama slavili prolaz u polufinale Lige prvaka čudesnim preokretom kod Ajaxa, Spursov Toby Alderweireld prišao je Dušanu Tadiću i ostalim Ajaxovim igračima kako bi ih utješio.


Ajaxovi nogometaši popadali su na travnjak u suzama nakon primljenog gola u 96. minuti koji im je uništio san u finalu, realan san koji je trajao 135 minuta dvomeča nakon kojih su Kopljanici imali ukupnih 3:0 na svom kontu.


Uslijedio je preokret londonskog kluba i očaj Nizozemaca...


Belgijski defenzivac i sam je igrao u Ajaxu od 2004. do 2013. koji ga je napravio profesionalnim nogometašem nakon čega je otišao u Atletico Madrid, a na tijelu nosi tetovažu posvećenu Ajaxu za koji je i dalje vrlo vezan, što je pokazao ovom gestom.


Tu je fotografiju objavio Ajax na svom Instagramu uz poruku:


"Glavu gore, dečki"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heads up, boys. Heads up. #UCL #ajatot

A post shared by AFC Ajax (@afcajax) on

 

(Index.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!