FOTO/ NIJE ODOLJELA PA SE POHVALILA

Jedan detalj razotkrio aferu Soraje Vučelić i Duška Tošića: Skupocjeni poklon za starletu, tajno viđanje se isplatilo...

Showbizz04.05.19, 18:40h

Jedan detalj razotkrio aferu Soraje Vučelić i Duška Tošića: Skupocjeni poklon za starletu, tajno viđanje se isplatilo...
Da poklon nije poklon, ukoliko ga svi ne vide, starlete odlično znaju, pa je u skladu sa tim Soraja svoj zarađeni okačila na svoj Instagram, i ne sluteći da će time zapravo objelodaniti vezu sa Jeleninim suprugom

 

 

Soraja Vučelić i Duško Tošić upoznali su se slučajno, a već na prvi pogled suprug pop dive Jelene Karleuše zainteresovao se za starletu. Počeo je da joj se udvara, a kada je konačno prihvatila njegov poziv, fudbaler ju je oduševljeno ugostio u Turskoj, gdje je u to vrijeme igrao za tamošnji "Bešiktaš", piše Kurir.

 
No, prava poslastica nastala je kada je Vučelićeva drugi put posjetila Duška, ali jek, za razliku od prvog, ovaj put otišla sama. U znak pažnje, Tošić joj je poklonio skupocjenu narukvicu "cartier" optočenu dijamantima od 60.000 eura.


Da poklon nije poklon, ukoliko ga svi ne vide, starlete odlično znaju, pa je u skladu sa tim Soraja svoj zarađeni okačila na svoj Instagram, i ne sluteći da će time zapravo objelodaniti vezu sa Jeleninim suprugom. 

 

- Kada mu se Soraja sama pridružila u Istanbulu, Duško ju je iznenadio narukvicom koja vrijedi čitavo bogatstvo. Nije mogla da vjeruje. Ponašao se prema njoj kao prema princezi - otkrio je ekskluzivno sagovornik za Kurir, koji tvrdi da su se njih dvoje tajno viđali prošle godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!