VIDEO/ Emotivnim riječima se obratila fanovima

Nataša Bekvalac se oglasila povodom presude Luki Lazukiću: 'Ovo je dan pobjede za mene i moju djecu'

Showbizz25.04.19, 20:18h

Nataša Bekvalac se oglasila povodom presude Luki Lazukiću: 'Ovo je dan pobjede za mene i moju djecu'
Nataša je uz ovu objavu podijelila snimak sa nastupa koji je sinoć zajedno sa Magla bendom održala u Podgorici, gdje su izveli svoj veliki hit "Neprijatelj"

 

Luka Lazukić osuđen je danas na osam mjeseci zatvora i tri godine uslovno zbog lakših tjelesnih povreda nanesenih Nataši Bekvalac nakon samo četiri mjeseca od porođaja, a pjevačica se nakon donošenja presude emotivnim riječima obratila javnosti, javlja Blic.rs.

 

- Danas je za mene poseban dan. Dan istine i pobjede ljubavi za mene i moju djecu. Volim vas - napisala je Nataša Bekvalac na društvenoj mreži Instagram, uz hashtag "Nisi sama". Sve detalje presude možete pročitati OVDJE.

 

Nataša je uz ovu objavu podijelila snimak sa nastupa koji je sinoć zajedno sa Magla bendom održala u Podgorici, gdje su izveli svoj veliki hit "Neprijatelj".

 

- Hvala predivni ljudi. Hvala na ljubavi, svakoj suzi sinoć, hvala na aplauzu i cvijeću, napisanim porukama, hvala na ljubavi. Bilo mi je prelijepo, uživala sam - zahvalila se pjevačica svojoj publici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!