brzo djelovanje nakon ubistva banjalučkog biznismena

Uhapšeni Goran Milanović i Emilio Baldo, osumnjičeni za ubistvo Krunića: Za još jednom osobom u bjekstvu raspisana potjernica

Hronika23.04.19, 15:08h

Uhapšeni Goran Milanović i Emilio Baldo, osumnjičeni za ubistvo Krunića: Za još jednom osobom u bjekstvu raspisana potjernica
- Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela - potvrđeno je iz entitetske policije uz navođenje inicijala napadača

 

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) danas su lišili slobode E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubistvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju Gorana Ilića. 

 

Krunić, banjalučki biznismen, i njegov pratilac Žarko Pavlović, ubijeni su sinoć u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, drugi Krunićev pratilac ranjen. 

 

Fena saznaje da su uhapšeni Goran Milanović i Emilio Baldo. 

 

-Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela - potvrđeno je iz entitetske policije uz navođenje inicijala napadača. 

 

Za ova krivična djela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banjaluke, koja se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojom policija aktivno traga. Za ovom osobom raspisana je potjernica. 

 

Fena saznaje da je u pitanju Benedi Đukanović. 

 

Istragu u vezi s krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva - Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

 

(FENA/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!