DEMOKRATSKA FRONTA UZVRAĆA ISTOM MJEROM

Popusti, druže Nikšiću! Zaobiđi nas, 'konceptualni umjetniče', u svom 'rekreativnom medijskom talasanju'!

Front17.04.19, 10:36h

Popusti, druže Nikšiću! Zaobiđi nas, 'konceptualni umjetniče',  u svom 'rekreativnom medijskom talasanju'!
Demokratska fronta Kantona Sarajevo odgovara Damiru Nikšiću i poručuje: Ako je i od „konceptualnog“ političara – mnogo je!

 


Očito da je i Damir Nikšić, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo, mada amater u politici, već naučio od starijih „političkih lisaca“ da si mrtav ako te svaki dan nema u medijima. Nije bitno o čemu pričaš, samo „talasaj“!


Juče je ispalio čak dvije medijske „zvrčke“. Prva je da će pokrenuti inicijativu za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe, ali, pazi sad ovo, „i dekriminalizaciju za ovu rekreativnu upotrebu“. Kupiš na trafici pa se malo „rekreiraš“!!!


Druga „provala“ sa ambicijom da bude politička, jeste njegova najava da osnuje svoj klub u kantonalnom parlamentu u koji će preći i nezadovoljni zastupnici Demokratske fronte!


Za prvu, oko kanabisa, eto javnosti pa neka da svoj sud.


Za ovu drugu, vezanu za naše zastupnike, možemo reći da je čista laž! Popusti, druže Nikšiću! Zaobiđi nas u svom „rekreativnom medijskom talasanju“! - navodi se u reagiranju Demokratske fronte.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još