FOTO/ USKORO NOVA EMISIJA 'VIP MAGAZIN'

Lijepa Mia vraća se na male ekrane: Sve je napustila i otišla u Beograd, ali nije mogla bez Sarajeva i TV1

Mediji16.04.19, 12:07h

Lijepa Mia vraća se na male ekrane: Sve je napustila i otišla u Beograd, ali nije mogla bez Sarajeva i TV1
Miu Marković, ranije Halilović, gledatelji TV1 već poznaju kao urednicu i voditeljicu emisije VIP 35, čije emitiranje je završeno u junu 2018. godine. Nakon toga Mia se oprostila od televizijskog posla i iz Sarajeva se vratila u rodni Beograd, u namjeri da se posveti sebi, svojoj porodici i porodičnoj firmi

 

 

Od 21. aprila TV1 uvodi novi programski sadržaj – showbizz emisiju „VIP magazin“. Nedjeljom u 20 sati gledatelji TV1 moći će pratiti ekskluzivne i zanimljive priče iz svijeta show businessa, te saznati intrigantne detalje o zvijezdama iz BiH, Srbije, Hrvatske i drugih zemalja regiona.


- U prvoj emisiji donosimo priče o Kristini Kiji Kockar, Stefanu Živojinoviću, Nataši Bekvalac... Sa sagovornicima ćemo otvoreno i direktno razgovarati o svemu ono što gledatelje ove emisije zanima, skoro bez cenzure, pratit ćemo najzanimljivije i najintrigantnije showbizz događaje u Beogradu, zavirivat ćemo i u domove poznatih estradnih, filmskih, televizijskih, instagram zvijezda - najavljuje Mia Marković, urednica i voditeljica VIP magazina.

 

vip-magazin-mia-markovic


Miu Marković, ranije Halilović, gledatelji TV1 već poznaju kao urednicu i voditeljicu emisije VIP 35, čije emitiranje je završeno u junu 2018. godine. Nakon toga Mia se oprostila od televizijskog posla i iz Sarajeva se vratila u rodni Beograd, u namjeri da se posveti sebi, svojoj porodici i porodičnoj firmi.

 

mia-markovic-2


- Mnogo sam putovala. Posjetila sam Solun, Dubrovnik, Veneciju, Lozanu, Ženevu, Barselonu i Madrid, trudeći se da s porodicom i prijateljima nadoknadim propušteno vrijeme. Za sve to vrijeme nisam izgubila kontakt sa mojom drugom porodicom - ekipom TV1. Dolazila sam u Sarajevo i družila se sa dragim bivšim kolegama, i potajno priželjkivala da se vratim u TV1 - govori Mia.


Njene želje su ostvarene, kada joj je direktor TV1 Sanjin Bećiragić ponudio emisiju koju će snimati u Beogradu.

 

mia-markovic-3

- U Beogradu se okupljaju najveće balkanske zvezde i uvek se nešto novo dešava, tako da ćemo gledaoce TV1 o svemu tome izveštavati s lica mesta. Emisiju će realizirati iskusan tim profesionalaca, koji već nekoliko godina snima i sarađuje upravo sa najpoznatijim osobama iz sveta showbizza, najnovijom tehničkom opremom - zaključuje Mia Marković. 

 

mia-markovic-4

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još