Uoči stranačkog Kongresa u aprilu

Jedan od osnivača Nezavisnog bloka se povlači iz politike, evo šta će sada raditi: 'Obavijestio sam Šepića o odluci...'

Front07.04.19, 14:48h

Jedan od osnivača Nezavisnog bloka se povlači iz politike, evo šta će sada raditi: 'Obavijestio sam Šepića o odluci...'
Zahvaljujem se svim članovima i simpatizerima stranke na do sada pruženoj podršci u idejama koje sam pokušao profilirati u radu, napisao je Hadžić

 

Faruk Hadžić, jedan od osnivača Nezavisnog bloka, odlučio se povući iz političkog života, a odluku je objavio na zvaničnoj Facebook stranici.

 

On je poručio da je nakon dužeg razmišljanja odlučio ''trenutno se povući iz političkog djelovanja''.

 

faruk-hadzic

 

''Kao što mnogi znaju, bio sam jedan od osnivača i član Predsjedništva Nezavisni blok. S obzirom da će se ubrzo održati Kongres stranke, predsjednika Nezavisnog bloka Senada Šepića sam obavjestio da se povlačim iz političkog djelovanja, te poželio mnogo sreće i uspjeha na Kongresu.

 

Zahvaljujem se svim članovima i simpatizerima stranke na do sada pruženoj podršci u idejama koje sam pokušao profilirati u radu. Kada su u pitanju moji naredni koraci, planiram se maksimalno posvetiti struci i poslovnim aktivnostima. Nastavit ću i dalje zastupati ideje kako ekonomski pokrenuti BiH, za koje smatram da se su mnogo veće i od mene samog i bilo koje stranke, jer se BiH nalazi pred ozbiljnim izazovima'', poručio je on.

 

Podsjećamo, Kongres Nezavisnog bloka trebao bi biti održan tokom aprila.

 

(N1, DPEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još