'Šta Ima? – Hadžifejs'

Novi angažman: Senad Hadžifejzović na OBN televiziji!

Mediji05.04.19, 12:45h

Novi angažman: Senad Hadžifejzović na OBN televiziji!
Ekskluzivna premijera u trajanju od dva sata bit će u programu OBN-a svake subote u 21 sat

 

Talk show “Šta Ima? – Hadžifejs“ svoju će primjeru imati u subotu 13 aprila u elitnom terminu u 21 sat. Show je rađen u koprodukciji OBN Televizije i FACE TV-a.

 

staima-obn


- Senad Hadžifejzović će se u ovom novom show programu izmaći iz politike i uploviti u zabavne vode, što će sigurno biti zanimljivo publici cijele regije. Glavni cilj emisije “Šta Ima? – Hadžifejs“ je zauzeti mjesto najboljeg zabavnog show programa koji dolazi iz Bosne i Hercegovine, ali koji će zavoljeti cijela regija. Redatelj projekta je ugledni Dino Mustafić, kojega publika u BiH jako dobro poznaje po prijašnjim super-uspješnim angažmanima. Očekujemo kako će ova kombinacija dva provjerena asa donijeti emisiju koju će svi s oduševljenjem pratiti - saopšteno je iz OBN televizije.

 

staima-obn2


Ekskluzivna premijera u trajanju od dva sata bit će u programu OBN-a svake subote u 21 sat, dok će specijal biti nedjeljom u 21 sat na FACE TV-u, sa 30 minuta ekskluzivnog dijela. 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 23

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još