SUĐENJE BIVŠOJ SPREMAČICI POZNATOG PARA

Zlatar iz Sarajeva nije se pojavio: Ima identičan prsten, a košta duplo manje nego što tvrde Tarik i Lejla Filipović

Showbizz27.03.19, 19:47h

Zlatar iz Sarajeva nije se pojavio: Ima identičan prsten, a košta duplo manje nego što tvrde Tarik i Lejla Filipović
Rasprava je odgođena jer se nije pojavio zlatar iz Sarajeva koji u ponudi ima identičan prsten za dvostruko manji iznos od onoga na koji su ga procijenili pokradeni supružnici

 


Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu danas je odgođeno suđenje bivšoj spremačici Tarika (46) i Lejle Filipović (41), Anici Jurilj (51). Tereti je se da je poznati par oštetila za 150 tisuća kuna, na koliko su supružnici procijenili ukradenu zlatninu te za još 5000 eura i 100 kanadskih dolara.


Rasprava je odgođena jer se nije pojavio zlatar iz Sarajeva koji u ponudi ima identičan prsten za dvostruko manji iznos od onoga na koji su ga procijenili pokradeni supružnici, piše 24sata.hr

 

Greškom na raspravu nije pozvan odvjetnik Tarika i Lejle. Ročište su naknadno sazivali, te su pismeno obavještavali strane o datumu i vremenu rasprave, a njemu poziv nije poslan. 


Oni su sudu trebali dostaviti identičan zlatni prsten s dijamantima kakav je nestao iz njihova stana, a za koji su tvrdili da je u vlasništvu Lejline sestre. Nisu to učinili, a nisu ni dostavili tražene podatke o sestri uz obrazloženje da ona 'više nema taj prsten'.


Prsten je bio važan kako bi se mogla utvrditi njegova stvarna vrijednost i znati za koliko je točno novaca Anica Jurilj navodno oštetila glumca i njegovu suprugu. Vještak za zlato Vlado Crkvenac na suđenju u prosincu rekao je kako ne može govoriti o vrijednosti zlatnine jer za to nema nikakve podatke ni fotografije. 


Okrivljena Anica Jurilj nije htjela odgovarati na novinarska pitanja. Svoju obranu iznijeti će na sljedećoj raspravi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!