Nakon što je objavio dokumente o Turističkoj zajednici KS

Konaković: Pitate je li ovo revanšizam? Jeste! Nazivate nas munaficima, nevjernicima, izdajnicima... Niko da kaže - sram te bilo!

Front09.03.19, 16:47h

Konaković: Pitate je li ovo revanšizam? Jeste! Nazivate nas munaficima, nevjernicima, izdajnicima... Niko da kaže - sram te bilo!
Jedni se pitaju da li je predsjedavajući Skupštine imao pravo doći u posjed dokumenata koji pokazuju kako hobotnica funkcioniše, a drugi kažu da je to revanšizam i pitaju se zašto to radimo?

 

 

Predsjedavajući Skupštine Kantona Sarajevo i lider "Naroda i pravde" Elmedin Konaković na svom Facebook profilu nastavlja da iznosi detalje o dodjeli bespovratnih sredstava koje je vršila Turisitička zajednica KS, tačnije osvrće se na komentare i reakcije nakon što je došao u posjed dokumentacije i iznio je u javnost. 


U svom najnovijem postu navodi:    


Sa druge strane čujem dvije teze nakon što smo crno na bijelo objavili već nekoliko puta šta ta stranačka bratija radi. 
Jedni se pitaju da li je predsjedavajući Skupštine imao pravo doći u posjed dokumenata koji pokazuju kako hobotnica funkcioniše, a drugi kažu da je to revanšizam i pitaju se zašto to radimo. 


Niko, ama baš niko da kaže svom stranačkom kolegi sram te bilo! 
Da ga javno osudi, da reaguje, da ga izbace iz stranke. 


Pitaju se da li je revanšizam? 
Jeste.
Revanšizam u ime svih mladih, sposobnih, poduzetnih, svih onih koji nemaju vaše članske kartice i ne mogu ni do zaposlenja, a ni do ozbiljnog posla, tendera. 


Revanšizam vam je u ime svih oni potencijalnih korisnika čije ste pare nagurali u svoje džepove. 
Korisnika socijalnih davanja, mogućih projekata zapošljavanja koji su mogli biti finansirani tim parama, boračke populacije koja je mogla kupiti nešto svojoj djeci od tih para, učitelja, nastavnika, policajca, doktora, vatrogasca, poštenog državnog službenika i ostalih od kojih ste uzimali te pare i u svoje džepove gurali. 


Sve škole koje smo mogli graditi, kilometre saobraćajnica, dotrajale vodovodne mreže, dotrajalu smo opremu komunalnih radnika mogli obnoviti, koju marku više platiti ljudima koji naporno i teško rade. 


Revanšizam vam je u ime realnog sektora koji nam puni budžete, a vi to krčmite po nalogu stranačkih kabadahija. 


Uz sve to nas nazivate munaficima, nevjernicima, izdajnicima svoje zemlje i vjere, stranim plaćenicima.


Ni riječ o vasim kolegama čiji kriminal dokazujemo svaki dan. 
Ni riječ.


Revanšizam vam je!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 37

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još