Foto/ Vjerni obožavatelji tuguju

Osvanula čitulja za pjevača Prodigyja Keitha Flinta: Posljednji pozdrav legendi...

Hronika05.03.19, 13:43h

Osvanula čitulja za pjevača Prodigyja Keitha Flinta: Posljednji pozdrav legendi...
The Prodigy se prvi put pojavio na underground rave sceni početkom devedesetih i ubrzo nakon toga doživio veliku popularnost i postao poznat u cijelom svijetu

 

Na posljednjim stranama današnjih beogradskih "Novosti", među čituljama, osvanula je i ona posvećena pjevaču The Prodigyja Keithu Flintu, Blic.rs.

 

"Posljednji pozdrav legendi", piše u oproštajnoj poruci ispod koje su se potpisali, sigurni smo, vatreni obožavaoci popularnog benda, Gavra, Dićkor, Urke i Goksi.

 

Keith Flint preminuo je juče u 49. godini.

 

keith-flint-citulja

 

On je pronađen mrtav u svom stanu u Engleskoj, a bend je saopštio na zvaničnom Instragram nalogu da je Kieith izvršio samoubistvo.

 

The Prodigy se prvi put pojavio na underground rave sceni početkom devedesetih i ubrzo nakon toga doživio veliku popularnost i postao poznat u cijelom svijetu.

 

Neke od njihovih najpopularnijih pjesama su "Charly", "Out of Space", "No Good (Start the Dance)", "Voodoo People", "Firestarter", "Breathe", "Girls" i "Smack My Bitch Up"...

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!