Tijelo 22-godišnjaka pronađeno juče

Potresne scene na Ponijerima: Pozlilo ocu El-Emina Hadžića, htio vidjeti sina

Hronika04.03.19, 08:44h

Potresne scene na Ponijerima: Pozlilo ocu El-Emina Hadžića, htio vidjeti sina
Hadžić je nestao početkom januara, kada se udaljio iz vikendice na Ponijerima. U akciji pronalaska Hadžića u prvim danima potrage učestvovalo je više od stotinu spasilaca gorskih službi spašavanja te Federalne uprave civilne zaštite

 

Nakon potrage koja je trajala od prvih dana januara, kada je prijavljen nestanak 22-godišnjeg Kakanjca El-Emina Hadžića, njegovo tijelo juče ujutro je pronađeno.

 

Za prizore na Ponijerima malo je reći da su potresni, a u jednom trenutku pozlilo je Samiru Hadžiću, ocu nesretnog mladića. Kada su došli tužioci, on je želio vidjeti tijelo El-Emina, no nisu mu dozvolili.

 

Tijelo nesretnog mladića pronađeno je u potoku na Ponijerima, 500 metara od vikendice u kojoj je posljednji put boravio. Na ovoj lokaciji bio je prisutan veliki broj policajaca, pripadnika Civilne zaštite, vještaka, a tu su bili i članovi porodice Hadžić i brojni prijatelji.

 

Podsjetimo, za 22-godišnjim mladićem bila je organizirana intenzivna potraga.

 

Hadžić je nestao početkom januara, kada se udaljio iz vikendice na Ponijerima. U akciji pronalaska Hadžića u prvim danima potrage učestvovalo je više od stotinu spasilaca gorskih službi spašavanja te Federalne uprave civilne zaštite.

 

Potragu je na početku otežavalo vrijeme koje nije išlo naruku spasiocima. Nanosi snijega viši od jednog metra te jak vjetar otežavali su svaki dan potrage, zbog čega je ona u jednom trenutku, uz saglasnost porodice nestalog, prekinuta.

 

Snimke s lica mjesta možete pogledati OVDJE.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!